Ανάπτυξη πολυτελών ακινήτων στην Κρήτη.
Πολυτελείς βίλες, κατοικίες και διαμερίσματα απευθείας από τον κατασκευαστή.
username
password
Συγκροτήματα
- Κήπος της Αφροδίτης Λευκώγεια
- Μύλος Αγία Τριάδα
- Πανοραμική Λούτρα
- Muses' Vista Γαβαλοχώρι - Οικόπεδο Β
- Πλακιάς Bay View
- Καβρός Μεζονέτες
- Εμπορικό Κέντρο - ΑΙΟΛΟΣ
- Bon Ripari Κάστελλος
- Ειδυλλιακός Πρινές
 
Οικόπεδα
- Ασπρουλιάνος - 013
- Πλακιάς - 009
- Πρινές - 017
- Σκεπαστή - 005
- Αγία Τριάδα - 019
- Παγκαλοχώρι - 004
- Ατσιπόπουλο - 020
- Καβρός - 015
- Αρχοντική - 002
- Αρχοντική - 003
- Έρφοι - 001
- Σκεπαστή - 006
- Πλακιάς - 007
- Πλακιάς - 008
- Πλακιάς - 010
- Πλακιάς - 011
- Έρφοι - 012
- Αρχοντική - 016
- Σωματάς - 021
 
Το σπίτι των ονείρων σας
Σύγχρονο Μεσογειακό και Γραμμικό Μοντέρνο στυλ
Κυκλαδικό Στυλ
Παραδοσιακό Κρητικό Στυλ
Προαιρετικά επιπλέον χαρακτηριστικά
 

Όροι Χρήσης

Η ΤΕΚΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ στο Ρέθυμνο, Κρήτης, λαμβάνει τα καλύτερα δυνατά μέτρα για τη διασφάλιση και προστασία πληροφοριών που καταχωρούνται στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα "www.tektonas.gr".
Η ΤΕΚΤΩΝ μπορεί να αποθηκεύσει, με διάφορους τρόπους, να κάνει χρήση των στοιχείων που έχουν καταχωρηθεί εκουσίως από τους χρήστες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας κ.λπ. Η ΤΕΚΤΩΝ δεσμεύεται να προστατεύει και να διατηρεί τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών της όπου είναι λογικά και νομικά εφικτό.
Οι ακόλουθες πληροφορίες σκιαγραφούν πώς και γιατί η ΤΕΚΤΩΝ μπορεί να συλλέξει, να αποθηκεύσει, και περιστασιακά να χρησιμοποιήσει / μοιραστεί πληροφορίες που οι ίδιοι οι χρήστες καταχώρησαν εκουσίως στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.
Εάν για οποιαδήποτε αιτία έχετε ερωτήματα για το παρόν Ιδιωτικό Ασφαλιστήριο και / ή την αποθήκευση και / ή χρήση πληροφοριών που έχουν καταχωρηθεί στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, ή επιθυμείτε, για οποιαδήποτε αιτία να διακόψετε την προσωπική σας επαφή με την ΤΕΚΤΩΝ, ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας στοιχεία από τα αρχεία μας, θα σας παρακαλούσαμε να μας στείλετε ένα e mail στη διεύθυνση info@tektonas.gr με τίτλο στο μήνυμα «Όροι Χρήσης».
Οι Όροι Χρήσης είναι για τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, και όχι για οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα ή θεσμό που συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με την Τέκτων Ανάπτυξη Ακινήτων ή με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Συλλογή και Αποθήκευση Πληροφοριών
Η Τέκτων Ανάπτυξη Ακινήτων θεωρείται ο μοναδικός κάτοχος των πληροφοριών που έχουν καταχωρηθεί εκουσίως από τους χρήστες στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Ασφάλεια και Χρήση Πληροφοριών
Δυστυχώς δεν μπορεί να υπάρξει 100% εγγύηση ασφάλειας για οποιαδήποτε στοιχεία που καταχωρούνται στο διαδίκτυο. Αυτή την ασφάλεια εμείς την λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη γι’ αυτό υποστηρίζουμε και αναβαθμίζουμε συνεχώς το λογισμικό μας. Η tektonas.gr χρησιμοποιεί ταυτότητα cookies. Τα συγκεκριμένα χρησιμοποιούνται για να ενισχύσουν την εμπειρία χρήσης των χρηστών. Αποθηκεύονται στον υπολογιστή του χρήστη και χρησιμοποιούνται από τον περιηγητή διαδικτύου τους (web browser).
Αρχεία καταγραφής (Log Files) δημιουργούνται στους διακομιστές (server) μας για ασφάλεια, ανάλυση δεδομένων και στατιστικούς σκοπούς. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να περιλαμβάνουν τη σύνδεση του χρήστη στο διαδίκτυο και τις ρυθμίσεις του υπολογιστή (ISP & browser type), τοποθεσία (χώρα), ώρα επίσκεψης και σελίδες που επισκεφθήκατε στην ιστοσελίδα μας. Μόνο η IP διεύθυνση του χρήστη γίνεται γνωστή (η οποία δεν αποτελεί και πραγματική «προσωπική» πληροφορία), η οποία και κατά κατάγραφεται αυτόματα.
Η ίδια αρχή εφαρμόζεται στα παραπάνω και σε όλες τις προσωπικές πληροφορίες που έχουν καταχωρηθεί εκουσίως μέσω της φόρμας επικοινωνίας κ.λπ. Δε μοιραζόμαστε σε καμία περίπτωση τις στατιστικές μας πληροφορίες με τρίτους.

Παροχή Πληροφοριών μετά από Νομική Απαίτηση

Είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να αποκαλύψουμε προσωπικά στοιχεία μετά από νομική απαίτηση των Αστυνομικών Αρχών ή άλλων νομικών αρχών. Τα αναγνωρίσιμα προσωπικά στοιχεία των χρηστών μπορούμε να αποκαλυφθούν μετά από την παράθεση των σχετικών νομικών εγγράφων, όπως μία Απόφαση Δικαστηρίου.

Αλλαγή Στοιχείων

Σε περίπτωση που τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου κ.λπ) αλλάξουν, θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε με ένα email στο info@tektonas.gr με τίτλο στο μήνυμα «Αλλαγή Στοιχείων».

Αλλαγή του συγκεκριμένου Ιδιωτικού Ασφαλιστηρίου

Οι Όροι Χρήσης υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή, για λόγους που περιλαμβάνουν ανάπτυξη ιστοσελίδας, αλλαγή περιεχομένου των ιστοσελίδων ή αλλαγές στη νομοθεσία. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης όπως ισχύουν τη στιγμή που συντάχθηκαν. Συνιστάται στους χρήστες να διαβάζουν ενίοτε τους Όρους Χρήσης. Σημαντικές αλλαγές θα αναφέρονται στην Αρχική Σελίδα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας για μία εβδομάδα.

• Φωτορεαλιστικά

Οι φωτορεαλιστικές απεικονίσεις είναι ενδεικτικές. Δεν αποκλείεται  το ενδεχόμενο να υπάρξουν επουσιώδεις τροποποιήσεις.

 
Αρχική σελίδα
Η Εταιρεία
Η Ομάδα μας
Υπηρεσίες
Απόκτηση άδειας ΕΟΤ
Πρακτικά ζητήματα
Χρήσιμες Πληροφορίες
Συχνές Ερωτήσεις
Επικοινωνία
Why Crete
Why buy in Crete
Χάρτης της Κρήτης
Χάρτης του Ρεθύμνου
Χρήσιμες συνδέσεις
Δελτία Τύπου
 
 
Enter to Real Estate Top Sites and Vote for this Site

Αρχική σελίδα | Η εταιρεία | Η ομάδα | Υπηρεσίες | Πληροφορίες| Απόκτηση άδειας ΕΟΤ | Πρακτικά ζητήματα | Συχνές Ερωτήσεις | Επικοινωνία
 
Στοιχεία επικοινωνίας:
Λ. Κουντουριώτη 102 - 74100 Ρέθυμνο | Τηλ.: +30 2831051144 - Κιν.: +30 6958004078
info@tektonas.gr